Technológia

Tedd könnyebbé a munkát a védőeszköz automatákkal!

védőeszköz automata

Még nem hallottál arról a találmányról, aminek a neve védőeszköz automata? Ne aggódj, nem vagy egyedül, de ha már itt vagy, akkor mindenképpen érdemes megismerkedned vele. Nem csak azért, mert vállalkozóként elképesztően sok módon könnyítheti meg a mindennapi munkát, de azért is, mert olyan pénz- és energiaigényes feladatokat tud megspórolni neked, amikre korábban talán még nem is gondoltál. Olvass tovább és tudj meg többet!

Először is jöjjön a legfontosabb kérdés: mire jó tulajdonképpen egy védőeszköz automata? Amennyiben vállalkozó vagy sok munkással, és mindennap rendszeresen használtok különféle védőfelszereléseket és egyéb tárgyakat, ez a készülék egyértelműen neked való. Segítségével rendkívül hatékonyan tudhatod biztonságban a legfontosabb munkaeszközöket, legyen szó kesztyűről, sisakról, maszkról vagy bármi másról. Mindezt ráadásul apró helyen, így nincs szükséged egy nagy és helyigényes raktárra, sem személyzetre, akinek felügyelnie kéne azt. A védőeszköz automata a nap 24 órájában a rendelkezésedre áll, maximális hatékonysággal. Ez azonban még nem minden!


Videó az IVM automaták működéséről.

Ezek az eszköz automaták kifinomult szoftverrel érkeznek, amely több dolgot is lehetővé tesz. Az egyik ilyen dolog, hogy testre szabd a képet, és jogosultsági szinteket állíts be azoknak, akik használják. Bizonyos funkciókat letilthatsz, míg másokat megnyithatsz egy adott embernek, lehetővé téve ezzel azt, hogy kizárólag a számukra szükséges funkciók legyenek elérhetőek, ami leegyszerűsíti és felgyorsítja a használatot, ráadásul az automatában lévő eszközök is nagyobb biztonságban lesznek.

Ha pedig már szóba jött a biztonság, érdemes megemlíteni azt, hogy az eszköz automaták segítségével pontosan nyomon követhető, ki melyik eszközt vette ki a gépből, és használta a munka során. Így ha esetleg eltűnne valamelyik védőfelszerelés, könnyebb visszakövetni, kinél volt utoljára, és könnyebb lesz megtalálni is. Ez hosszú távon rengeteg költséget megspórolhat a cégeknek, hiszen így kevesebbszer kell új eszközökre beruházni. További információkért látogass el ide:
http://www.ivm-vending.eu/solutions/ppe-vending-machine/
http://www.ivm-vending.eu/solutions/industrial-vending-machine/