Technológia

A legjobb HP laptopok

Ha hordozható számítógépre van szüksége az embernek, a HP laptop kínálatára mindig érdemes vetni egy alapos pillantást. Az amerikai gyártó már régóta kínál számtalan kiváló készüléket mindenféle árkategóriában, így mindenki megtalálhatja a pénztárcájához legjobban illő választást. Ebben a posztban olyan HP laptopok kerülnek bemutatásra, amelyek mindenképpen érdemes fontolóra venned a vásárlás előtt.

HP Spectre X360

Ez a stílusos, 13 hüvelykes kijelzővel ellátott HP laptop teljes alumínium házat kapott, így már külsőre is nagyon megnyerő. Ez azonban még nem minden: rendkívül praktikus is, ugyanis könnyedén táblagéppé alakítható, így akár billentyűzet nélkül, pusztán az érintőképernyővel is navigálhatsz. A nagy billentyűzet kényelmessé teszi a gépelést, a 256GB-os SSD pedig hihetetlen sebességet biztosít.

HP Stream 11

Amennyiben egy igazán olcsó HP laptop után kutatsz, a HP Stream 11 az egyik legjobb választás. A 11 hüvelykes kijelzővel ellátott gépen Windows 8.1-es operációs rendszer fut probléma nélkül. Általános használatra, például interneten való böngészésre vagy szövegszerkesztésre nagyszerű, amiben a kényelmes billentyűzet is szerepet játszik.

HP EliteBook Folio 1020

Ez a HP laptop a középkategóriás mezőnyben indul egy 12.5 hüvelykes kijelzővel. A gyártó készülékei közül ez az egyik legjobban kinéző darab, a belseje pedig ugyancsak dicséretet érdemel. Az erős Inel Core M chip gondoskodik a gyors működésről, a gyönyörű nagyfelbontású kijelző pedig gyönyörködteti a szemet.

HP Stream 13

Ez a készülék valamivel drágább a Stream 11-nél, de cserébe ugyanazt a stabil működést kínálja egy nagyobb csomagban. Ennek a készüléknek meglepően jók a hangszórói, így akár zenehallgatásra is jól használható. A legjobb, hogy a Stream 11-hez hasonlóan ehhez is kapsz egy évnyi Office 365 előfizetést.

HP Omen

Ha játékra keresel gépet, a HP Omen nem kerülheti el a figyelmedet. Ez a 15 hüvelykes kijelzővel szerelt HP laptop képes megbirkózni a mai játékok döntő hányadával, és mindezt korrekt áron teszi.

Magyarországon a DIGIPRIME laptop bolt és webáruház rendelkezik a legnagyobb HP notebook kínálattal, nézz körül náluk!